Touch of music

Posted: Ianuarie 5, 2010 in Lola's heart
Etichete:, , , , , ,

Nu stiu daca exista o persoana pe lumea asta sa nu iubeasca muzica, exceptand, desigur, cazurile in care acest bun mondial nu are cum sa-ti parvina din considerente fizice. Inainte de scrijelirea peretilor cavernelor stra-stra-stra-stra-mosilor nostri, sunt aproape 100% singura ca muzica, in forma ei incipienta, a fost prima manifestare a sentimentelor, a gandurilor si a perceptiei acestor asupra lumii in care traiau. De aceea ii port un profund respect si dragoste muzicii.

Nu o sa dau copy-paste din citate celebre si nici nu o sa expun teroriile mintilor luminate in legatura cu subiectul muzica. O sa va expun doar cum, o fiinta (oarecum obisnuita 😛 ) cum sunt eu,  percepe aceasta notiune. Voi gadila subiectul din toate unghiurile si profunzimile sale pana cand, epuizat, la final il voi lasa pe mana voastra sa-l zugraviti si voi la fel de plastic, personal sau realist.

Eu respir prin muzica. Eu creez prin muzica si ma definesc prin muzica. As putea sa va spun atatea lucruri despre mine doar facandu-va un playlist cu melodiile pe care le simt parte din mine. Ele ar putea sa vorbeasca mult mai bine decat as putea face eu, cu tot cu talentu’ lingvistic pronuntat de care dau dovada in momentele in care ma manaca degetele si mintea sa creez. Nu as putea picta , nu as putea scrie  si nu as putea face nimic frumos fara muzica.

Nu as putea sa-i spun simbioza acestei relatii stranse pe care o am cu muzica, pentru ca nu e o relatiie de co-dependenta. Muzica s-ar putea exprima la fel de bine si fara mine, pe cand invers nu este posibil. Doar in cazul in care cineva ar crea muzica cu mine drept muza, dar nu sunt chiar atata de norocoasa sa fiu urmasa lu „Alice”, „Loreley”, „Veta”, „Bubulina”, „Vernonica”, Caroline”, „Allison”, „Cecilia”,”Layla” , ahh da si „Lola” :P.

Nici nu stiu daca mai e nevoie sa aberez pe aceasta tema. Poate doar sa va dau un mic playlist din melodiile care ma reprezinta intr-un fel sau altul sau care mi-au fost alaturi in anumite momente din viata mea de sfert de veac.

Va pupa Ale.

Enanitos Verdes- Lamento Boliviano

Serge Devant Addicted

The Kinks – Lola

Edwyn Collins ‘A Girl Like You’

Filo & Peri feat. Aruna – ASHLEY

Armin Van Buuren – FINE WITHOUT YOU

Deepcentral- IN LOVE

Late Night Alimni – EMPTY STREETS
Zero Noel – Toi et Moi
Andain – Beautiful Things
Andres Linetzky & Ernesto Romeo – Sentimentos
Funky Djs – Dimineata
Marlyn Mason – Tainted Love
Toch & Go – Straight to number 1
Sade – No ordinary love
Alacran – reflejo de luna
Si lista ar putea continua. Doar ce mi-am putut aminti azi.


Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s