„Barbatul fara femee e ca femeea fara barbat”

Posted: Martie 8, 2010 in Lola's heart, Teoria chibritului aprins
Etichete:, , , ,

Titlul nu e replica mea, pentru ca doar un barbat ar putea exprima si simti adevarul acestor cuvinte, un barbat complex, bineinteles. Fara niciun fel de ironie si cinism, aceasta expresie mi se pare mai mult decat adevarata si profunda. Si, sincer, pune punct atator teorii si intrebari legate de relatiile convulsive si intrigante dintre barbati si femei. La nivelul teoretic, bineinteles, practica le rezolva pe toate.

Ehehehei, este ziua femeii. E chiar internationala, deci nu se pot gasi scuze, mai ales daca ne simtim adeptii globalizarii. In  sinea fiacarei femei astazi s-a aprins o anumita mandrie. Parca pentru o sigura zi nu ne mai simtim ca am dori sa ne fi nascut barbati, pentru anumite avantaje care ti le ofera aceasta „rasa”. Ne simtim bine, folosindu-ne fara remuscare de toate accesoriile feminine si da, azi dorim fara niciun fel de jena sa fim doar frumoase, departe de noi gandul de a „poza” in inteligente. Nu, nu azi! Poate de maine revenim la lupta noastra superficiala cu masculinitatea, nu ne vom mai aranja atat de mult pentru ca vrem doar sa demonstram ca inteligenta nu are neaparata nevoie de haine frumoase, ruj rosu, ochi conturati si parfumul cel mai fin. Yeah right …

Eu sunt mai mult decat fericita ca m-am nascut femeie. Si daca eram barbat, cu siguranta as fi fost gay. Spun asta fara nicio jena. Imi place feminitatea pana in strafundul sufletului. Gandesc feminin, ma port exact ca o femeie. Pentru mine alegerea unei nunate de oja este o provocare :), nu o povara si nici nu incerc sa pozez intr-o amazoana care si-ar dori sa triasca intr-o societate matriarhala. Recunosc ca habar n-am sa schimb o roata si de multe ori desfacerea unui capac de borcam este uneori o problema. Masinile, sunt o enigma pentru mine … tehnologia, nici nu mai vorbim. Si ma bucur extrem ca toate acestea pot sa le digere si sa le manipuleze barbatii. Nici nu as incerca sa invat ceea ce, sincer, nu ma fascineaza si nici nu ma investeleste. Ma bucur ca existati voi barbatii care stiti unde se afla service-urile auto, care stiti sa invartiti un surub si stiti cum se foloseste trusa aia de scule care mie mi se pare inutila.

Nu, nu sunt o neajutorata si o ignoranta. Pur si simplu nu ma bag unde fierbe oala barbatilor. Fiecare cu oala lui. Astazi o sa inchin un pahar pentru ca sunt femeie, si nu numai pentru atat, pentru ca ma bucur de acest lucru.

Va doresc tuturor reprezentantelor acestei „rase” sa fiti fericite si sa va bucurati de acest statut. Da, de acest statut! Fiti aranjate, frumos mirositoare, sexy …si pe dreapta!

Va pupa Ale!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s