O dimineata …

Posted: Martie 25, 2010 in Lola's heart
Etichete:, , ,

Combinaţia de oboseală şi frustrarea unei nopţi de nesomn ma transformaseră într-o cinică. Radeam mergand agale spre duş, ştiind că dacă nu mă grăbesc prietena mea mă va cearta pentru că obişnuiesc să transform cele cinci minute de aşteptare într-un adevărat si rotund sfert academic.

Nu mi se întâmpla niciodata sa fiu binedispusa dimineaţa, dimpotrivă. Sunt cea mai nesuferită persoană din lume. În primul rand că nu stiu cine sunt, ce fac, de ce şi unde m-am trezit. În timp ce încep să mă dumiresc şi să-mi răspund pe rând la aceste întrebări, corpul meu urmează îndeaproape încetineala minţii. Dimineaţa sunt protagosnista unor cadre în reluare.

Reuşesc in cele din urmă să mă adun, să devin decentă pentr o zi de muncă. Mă încalţ în timp ce-mi caut cheile in geanta fără fund unde trăiesc sub dominaţia haosului toate marunţisurie si lucrurile din lume. Acele lucruri necesare în anumite momente, dar care se ascund în gaura neagră a gentii şi apoi, după ce necesitatea momentului a trecut, revin la lumină zâmbind ca un copil care a facut o boacănă cu premeditare. Gata, le-am găsit! Ies triumfătoare pe uşă. În timp ce aştept liftul să mă poarte la parter, îmi amintesc plină de vină că imi propusesem cu ceva timp in urmă, accentuez cu CEVA timp în urmă ,să nu mai folosesc liftul, măcar atunci când nu port tocuri. Dar, cum cea mai bună zi de schimbare e mâine, închid uşa liftului şi apăs butonul de parter.

va urma

Reclame
Comentarii
  1. Alexandra spune:

    Hihihi, cum sa fii tu cinica si uracioasa? Esti foarte simpatica dimineata din cate imi dau seama in descriere… cred ca as putea sa stau sa ma uit la tine si sa rad pana te faci gata… nu de alta, dar la mine sfertul academic inseamna macar 30 de minute… :))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s